Projektmetodik, wow vad kul!

Projektmetodik – precis så spännande som det låter! Eller inte.. Bakom ett lyckat projekt ligger en hel massa förberedelser, planering, struktur och organisation. Nu mot slutet av vår utbildnings resa har vi kommit fram till vårt examensprojekt, ett projektarbetet som skall resultera i någon slags färdig digital produkt är det tänkt.

Känner ni till Kungliga vetenskapsakademien? Känner ni då också till den stora satsning som de varit med om att driva som heter NTA – Natur och Teknik för Alla. Det är ett skolutvecklingsprogram vars syfte är att berika skolornas undervisning inom naturvetenskapliga ämnen och matematik. De driver en helt fantastisk verksamhet med färdiga lektionsmaterial i stora plastboxar som transporteras till skolorna. Pedagogerna får utbildning i att hålla experimentfyllda lektioner för att väcka barnens nyfikenhet för olika naturvetenskapliga fenomen och företeelser.

Mitt examensarbete kommer förhoppningsvis att resultera i ett digitalt komplement till ett av dessa fantastiska lektionsupplägg. Jättespännande!

En reaktion på ”Projektmetodik, wow vad kul!

  1. Ping: Examensarbetet drar igång | Blogg från skolbänken

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s